Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,2
210 commentaren van in totaal 210 beoordelingen
Janneke Dun (Stadskanaal)
09/11/2018
10

Altijd bereid je te helpen bij vragen, altijd vriendelijk, altijd in overleg, gewoon supergoed en betrouwbaar.

Joan Specken (m) (Borger)
02/11/2018
10

Prettige ontvangst en deskundige personeel zowel in de werkplaats als receptie. Krijg altijd keurig uitlegover mijn factuur .Em mag meekijken tijdens het onderhoud .

H Zoer (Nieuwbuinen)
29/10/2018
9

Je wordt altijd correct vriendelijk geholpen en als het kan direct geholpen.

Ten bruggencate (Sellingen)
29/10/2018
10

Wij gaan daar vol vertrouwen naar toe en zijn nog nooit teleurgesteld.

Chrome (51.0.2704.79)
17/10/2018
9

Omdat ik op een vriendelijke manier ben geholpen en tot mijn volle tevredenheid.

G meems (Muselkanaal)
17/10/2018
9

10

E. Geertsema (Nieuw Buinen)
08/10/2018
10

Klantvriendelijk en altijd behulpzaam.

Iet Westerbrink-Jonker (Stadskanaal)
19/09/2018
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar en zeer deskundig.

Niemeijer Marinus (Hoenderloo)
13/09/2018
10

deskundige service

P.Braat (Buinen)
13/09/2018
9

Een goede dealer !

Daniel Lubben (Musselkanaal)
05/09/2018
8

Tevreden klant

G Godlieb
24/08/2018
6

Ik kon snel terecht en werd vriendelijk te woord gestaan. Mijn auto was snel gemaakt en ik kreeg een goede uitleg van de diagnose en reparatie. Wel vind ik de garage aan de prijzige kant.

Dhr. j.s.c.j. Hofman (Borger)
22/08/2018
9

Één kort bericht, na een grote beurd wordt altijd de auto gewassen, dat is dit keer niet gedaan terwijl ik er wel voor betaal, vandaar bij één van de vragen of ik tevreden was met de aflevering van de auto na de beurt, dus een onvoldoende.

M.Brans Lolkema (Oude Pekela)
22/08/2018
10

Correcte en deskundige afhandeling

Dhr.R Oost (Borger)
15/08/2018
9

altijd vriendelijk en behulpzaam

J Ensing (Stadskanaal )
15/08/2018
8

Binnen twee uur had ik mijn auto weer over snelle service gesproken.

P. de Blaauw (Winschoten)
15/08/2018
9

Als men belt voor een probleempje of voor een afspraak is men altijd vriendelijk en regelen zo gauw mogelijk een afspraak hiervoor.Deze service vind ik zeer goed en klantvriendelijk

Marloes Hoekema (Nieuw-Buinen )
31/07/2018
10

Uistekende service, perfecte klantvriendelijkheid, deskundig personeel. Ga zo door!

Me G Eefting-meijer
18/07/2018
10

Ik ben altijd tevreden over louman stadskanaal zeer vriendelijk personeel en goede uitleg

Stoffer Meijer (Stadskanaal)
18/07/2018
6

het is een ramp om een inruilprijs voor huidige auto te krijgen als je plannen hebt een andere auto aan te schaffengaat met foto's naar een of ander bureau van Toyota, duurt lang en je krijgt een kutprijs voor je huidige Toyotasysteem van niks

Jacques Stigter. (sellingen.)
17/07/2018
10

vakkundig, netjes en correct. Komt afspraken na.

Bert Bolmer (Musselkanaal)
16/07/2018
10

Goed tot zeer Goed

Harm (Migchels)
09/07/2018
9

Bij Louwman Stadskanaal bent u in goede handen !!

WG WUBS (Stadskanaal)
27/06/2018
10

Vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig personeel

Woering
27/06/2018
10

Goede service en klantvriendelijk.

Jannie Borgeld
20/06/2018
10

ben vriendelijk ontvangen en uitstekend behandeld.

Mevr. E. de Boer-Rondhuis (Gieten)
18/06/2018
10

Ik ken de medewerkers al jaren. Er is altijd overleg en perfecte service.

C.Hoekstra (Sellingen)
13/06/2018
10

vriendelijke, adequate behandeling. technisch werk prima

F. Meems (Stadskanaal)
13/06/2018
8

Wij hebben daar totaal geen klachten

dhr. F. Dijkman (Borger)
06/06/2018
10

zo'n 15 jaar een zeer tevreden klant wat betreft onderhoud en aanschaf nieuwe auto

A Dubbelboer
29/05/2018
9

Ik wil toch mijn eerdere toelichtingen aanhalen ,en toevoegen dat er eenvoudig afspraken gemaakt kunnen worden telefonisch of mondelingen wat overal lang niet meer kan .

Roelien Scholten (Stadskanaal)
14/05/2018
10

Fijne garage, goede service en zeer klantvriendelijk.
Je krijgt van te voren een prijsopgave, de medewerkers zijn allemaal zeer kundig en denken met je mee.
Meer dan tevreden !!!

Claudia Bodde (Stadskanaal )
04/05/2018
10

Ben al jaren zeer tevreden, en er werken fijne mensen.

H.D.Drenth (Musselkanaal)
04/05/2018
10

goede zaak, prima service en zeer klantgericht

Aly Bouwes
25/04/2018
10

Goed personeelGoede ServiceBetrouwbaar

AW Hendriks
25/04/2018
10

Zeer tevreden.

Bovee (Sellingen )
25/04/2018
8

Top service

Wim
25/04/2018
9

Hier word je goed en adequaat geholpen

r.rook (musselkanaal)
19/04/2018
9

een prettige en vriendelijke behandeling

Henk Eising (Borger)
12/04/2018
8

goed en vriendelijk bedrijf

H. de Weerd (Vlagtwedde )
04/04/2018
8

Klantvriendelijk, servicegericht en vakkundig. Flexibel en meedenkend.

Clem Kruse (Odoorn)
21/03/2018
10

Voelt je nog echt klant , goede adviezen en uitleg

G.J van Leeuwen (Stadskanaal)
07/03/2018
8

prettige behandeling, je weet waar je aan toe bent

Bert Wessels (Nieuw-Buinen)
28/02/2018
6

Op voorhand wordt herhaaldelijk gezegd dat er veel kosten komen.

Dhr.jscj Hofman (Borger)
28/02/2018
10

Heb in 2010 een Prius gekocht,heb hem nu 8 jaar. 3jaar Alkmaar dat was niet zoveel, maar nu deze 5jaar hier in Drenthe bij garage in Stadskanaal is het een feest, men is altijd vrolijk en de 2 monteurs is niets te veel en weken zeer goed en snel en meestal een doede prijs als trouwe klant, Ik ben zeer tevreden.

Bert Bolmer (Musselkanaal)
26/02/2018
10

wat goed is goed

W. Cavanaugh (Sellingen)
15/02/2018
10

Ik heb altijd te maken met behulpzame receptie en monteurs. Ook is op de factuur is nooit iets aan te merken. Verder wordt ik altijd keurig op tijd geholpen en de wachttijd is meestal kort. Kortom: Prima service en wat mij betreft altijd aan te raden.

Dhr Wever (Nieuw Buinen)
17/01/2018
10

Het is een prima garage. vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen indien nodig.

H.j.Nieuwenhuis (Alteveer)
12/01/2018
10

Alles is netjes en goed geregeld

Anoniem
28/12/2017
10

Goed geregeld

J Stigter. (sellingen)
28/12/2017
10

Enorme vakkennis en inleving.Je bent klant en Toyota rijder.

Anoniem
20/12/2017
10

Het is een goede garage vriendelijk personeel. Kan daar altijd terecht voor wat voor vraag dan ook.

Anoniem
12/12/2017
10

Ik kom al jaren bij Louwman Stadskanaal. Bij Louwman Stadskanaal werken fijne mensen, je voelt je er thuis. Ze denken met je mee en zullen geen reparaties uitvoeren die niet nodig zijn. Dat geeft een gevoel van vertrouwen!

frits kruize (stadskanaal)
07/12/2017
9

je wordt er goed en snel geholpen er wordt altijd een kop koffie aangeboden

h.w.molema (gasselte)
15/11/2017
10

ik ben over alles tevreden

Dhr. H.A.van Doorne (Borger)
10/11/2017
8

Goede service staan altijd klaar

Joan Specken (m) (Borger)
08/11/2017
10

Een garage waar ik altijd netjes en correct wordt behandeld .Geven prima advies als je problemen hebt tijdens onze vakantie Frankrijk.Gaven direct antwoord op mijn vragen via E-Mail. binnen 12 uur. Geweldig kon onze vakantie zonder zorgenvoortzetten.Altijd vriendelijk en kennen je van naam als je binnen komt.

Wim Leeraar (Stadskanaal)
08/11/2017
10

er wordt correct en netjes gewerkt

Anoniem
07/11/2017
10

Omdat ze het verdienen. Altijd correct, prima service. Ze kennen jou en je auto.

Dhr.R Oost (Borger)
02/11/2017
9

ik kom altijd met plezier bij mijn toyota bedrijf in Stadskanaal

Dhr.M.Vos (Nieuw-Buinen)
01/11/2017
10

Tevreden klant

Hendrik Hilgenga
30/10/2017
10

ze zijn goed en zeer vakbekwaam en vriendelijk

Anoniem
25/10/2017
9

goede service, indien mogelijk wordt je gelijk geholpen bij pech

L. van Dorp (Vlagtwedde)
18/10/2017
8

Kundig en prettig personeel.

Anoniem
04/10/2017
8

Prima afhandeling zaken en vriendelijke mensen

Anoniem
29/09/2017
10

Verstand van techniek, servicegericht, prima in de omgang. Je weet waar je aan toe bent. Het voelt vertrouwd bij wijze van spreken (niet de rekening natuurlijk)

k.Mulder Keukenmontage (Musselkanaal)
26/09/2017
10

Wij zijn zeer tevreden ,over louwman stadskanaal.de problemen worden altijd opgelost.Gezellige mensen,altijd tijd voor je .komen hun afspraken na.En de koffie is geweldig haha.

henk kamps (stadskanaal)
18/09/2017
6

zeer commercieel

Dhr. J.S.C.J. Hofman (Kranssteen 19 9531PP Borger-west.)
31/08/2017
10

Deze garage heb ik al jaren en het is naar zeer tevredenheid verlopen tot nu toe en ook voor de volgende jaren.

fam. H.D.Drenth (Musselkanaal)
23/08/2017
10

Garage Louwman Stadskanaal is in alle opzichten een geweldige garage, vriendelijkheid, zeer klantgericht en professioneel.

Hiske Kruiter (Stadskanaal)
09/08/2017
8

Omdat ik tevreden ben.

Hr en Mw Visscher (Stadskanaal)
09/08/2017
10

Omdat we 100% tevreden zijn.

Anoniem
24/07/2017
10

Gewoon een goede garage. Prettige medewerkers. Heb altijd een afspraak kunnen maken op een voor mij geschikt tijdstip.

Mevr Kraaijkamp (Stadskanaal)
24/07/2017
10

De mensen die hier werken hebben hart voor hun werk, voor hun bedrijf en voor hun klanten!

A.KORVEMAKER. VELTHUIS (VLAGTWEDDE.)
13/07/2017
10

DE CIJFER 10 IS NAAR MIJN MENING HUN VAN HARTE GEGUND.

Anoniem
21/06/2017
10

Uitstekende service en goed en dienstverlenend personeel

Mevr. van Oosten (Stadskanaal)
06/06/2017
10

Lowman Stadskanaal geeft een prima service, ik word altijd snel en goed geholpen.

Elzen (Stadskanaal)
31/05/2017
10

Vriendelijk, hulpvaardig, netjes en correct! Snelle afwerking en goede service

Anoniem
24/05/2017
8

Goed

Bedankt wiekens (Stadskanaal )
24/05/2017
10

Geen klachten

Aly Bouwes
03/05/2017
10

Zelf heb ik geen verstand van auto's, maar heb in monteur een betrouwbaar persoon gevonden die mij daarin bijstaat.

Anoniem
03/05/2017
10

vanwege het totaal beeld van Louwman Stadskanaal.

Joan Specken (m) (Borger)
03/05/2017
10

Het is een deskundig bedrijf met vriendelijke mensen die je uitleg geven over het gepleegde onderhoud.
Ontvangst is prettig er wordt direct koffie aangeboden. Ik blijf altijd wachten tijdens de beurten .
Je bent direct aan de beurt op de afgesproken tijd.

Anoniem
26/04/2017
10

Ik ben zeer tevreden.

Anoniem
26/04/2017
10

Super!

Dhr AW Hendriks (Stadskanaal)
19/04/2017
10

Alles word goed geregeld en verzorgd, vriendelijk personeel en de koffie smaakt prima.

Anoniem
30/03/2017
9

Er is snel een afspraak te maken. Afhandeling van onderhoudsbeurt en APK naar volle tevredenheid.

mevr schrik bos (stadskanaal)
23/03/2017
10

super goed bedrijf fijn personeel

jacqueline
16/03/2017
10

zeer vriendelijke mensen uitstekende garage

G.h.W. van der Linden (Borger)
09/03/2017
9

kantvriendelijk en professioneel behandelt

Anoniem
01/03/2017
10

Alles prima daar

Anoniem
20/02/2017
10

Ik ben er zeer tevreden over

Anoniem
15/02/2017
4

wij vinden dat we deze keer slecht door de receptionist / verkoper zijn behandeld en hij teveel zegt wat niet waar is.
De werkplaatsmedewerkers zijn hier goed daarom kwamen wij daar altijd en altijd een afgesproken prijs was er deze keer wel maar de verkoper deed van alles om de prijs op te drijven, het is net alsof je bij de kassa van de hema staat waar ze vragen moet u er nog meer bij.

dhr GH Luers (Stadskanaal)
01/02/2017
10

ik ben zeer tevreden over de behandeling en over de positieve uitstraling

Anoniem
25/01/2017
10

Ze zijn correct in dat wat ze doen. Zijn vriendelijk en beleefd.

Anoniem
16/01/2017
9

Leuke kleine vestiging, waar we prettig werden geholpen.
Met een goede service.

Anoniem
20/11/2016
10

Ik ben super tevreden over deze garage! De receptionist is zeer klantvriendelijk, bereidwillig, maar vooral.. hij weet waar hij over praat! De monteurs maken altijd meteen tijd om naar je auto te kijken en/of te repareren. Of het nu gaat om een voorlampje dat vervangen moet worden, of om startproblemen, ze maken tijd. Ondertussen kan de klant genieten van een heerlijke cappuccino in de gezellige koffiehoek. Met het nieuws van de dag (de krant), en de meest mogelijke tijdschriften naar keuze liggen klaar. De monteurs komen zelf met de uitleg van het probleem en dan wordt samen overlegd of het meteen te repareren is of dat er een afspraak gemaakt moet worden. De kosten worden van te voren doorgegeven. Kortom er heerst een gemoedelijke, gezellige sfeer. Zeker mede dankzij de receptionist! De monteurs verstaan hun vak! En allen zijn meer dan bereidwillig om de problemen aan je auto op te lossen. Afspraken worden nagekomen. Ik hoop dat jullie dit zo volhouden!! Complimenten team!

H.A. ten Bruggencate (Sellingen)
27/10/2016
10

betrouwbaarheid en goede dienstverlening

R.Havinga (Nieuw Buinen )
26/10/2016
9

Geen Op of aanmerkingen. Fijne garage.

Anoniem
14/09/2016
9

Duidelijk , vriendelijk , personeel !
Al jaren klant en nog steeds leuk en goed geholpen , ook voor kleine dingen

H.A. Weisbeek (Stadskanaal)
31/08/2016
10

deze beoordeling komt voor uit de prettige omgang met klanten samen met vakkennis en kwaliteit

R,Hilverts (Stadskanaal)
10/08/2016
10

Bem 100 % tevreden

Mw G Eefting-meijer (Stadskanaal)
06/07/2016
10

Omdat het personeel zeeeer vriendelijk is en alles vertelt wat nodig is

A. G. Bouwes (Nw-Buinen)
29/06/2016
9

Ik ben zeer tevreden over de monteurs en de receptie.
één minpuntje van TOYOTA zelf!!... de rechterknipperlicht blijft hangen. (gevaarlijk!!)
Antwoord: "Hoort bij de Toyota"!
Daarover ben ik niet tevreden!

C.Hoekstra (Sellingen)
23/06/2016
10

Vriendelijke en persoonlijke benadering. Betrouwbaar technisch onderhoud.

W.A. Eriks (Scheemda)
15/06/2016
10

Wij zijn zeer correct ontvangen en alle werkzaamheden zijn naar volledige tevredenheid uitgevoerd.

Anoniem
01/06/2016
10

Prima service, er wordt me je meegedacht.
Alles op alles wordt gezet om de reparatie op tijd af te krijgen.

D.Heidema (Stadskanaal)
18/05/2016
8

Ik vindt 8 een goed cijfer

Anoniem
13/05/2016
8

Deskundig en transparant.

rook (musselkanaal)
13/05/2016
9

vriendelijk en correct

Anoniem
11/05/2016
9

Omdat alles klopt wat ze je vooraf vertellen

Joan Specken (Borger)
04/05/2016
10

Ik werd prettig ontvangen en met naam genoemd bij binnenkomst. Er werd me koffie aangeboden en verteld wat de kosten waren voor de 120.000 km beurt. Na de grote beurt werd mij tevens verteld dat de banden de langste tijd hebben gehad en de millimeters die ik nog over had. Ga dus direct na onze vakantie terug om ze te laten vervangen.

Joan Specken (Borger)
04/05/2016
10

Ik werd prettig ontvangen en met naam genoemd bij binnenkomst. Er werd me koffie aangeboden en verteld wat de kosten waren voor de 120.000 km beurt. Na de grote beurt werd mij tevens verteld dat de banden de langste tijd hebben gehad en de millimeters die ik nog over had. Ga dus direct na onze vakantie terug om ze te laten vervangen.

Joan Specken (Borger)
04/05/2016
10

Ik werd prettig ontvangen en met naam genoemd bij binnenkomst. Er werd me koffie aangeboden en verteld wat de kosten waren voor de 120.000 km beurt. Na de grote beurt werd mij tevens verteld dat de banden de langste tijd hebben gehad en de millimeters die ik nog over had. Ga dus direct na onze vakantie terug om ze te laten vervangen.

Joan Specken (Borger)
04/05/2016
10

Ik werd prettig ontvangen en met naam genoemd bij binnenkomst. Er werd me koffie aangeboden en verteld wat de kosten waren voor de 120.000 km beurt. Na de grote beurt werd mij tevens verteld dat de banden de langste tijd hebben gehad en de millimeters die ik nog over had. Ga dus direct na onze vakantie terug om ze te laten vervangen.

Anoniem
29/04/2016
10

We worden vriendelijk correct en voorkomend geholpen. Er is niets negatiefs te melden.

jacques stigter (sellingen)
29/04/2016
10

vakkennis en service.

Anoniem
20/04/2016
10

Een goed en betrouwbaar team dat zeer klantvriendelijk wordt ervaren

Mevr Kraaijkamp (Stadskanaal)
20/04/2016
9

altijd vriendelijk, correct, duidelijke afspraken en uitleg over gedane werkzaamheden en te verwachten reparaties voor de volgende beurt. Bijv. Noodzakelijke vervanging van banden of andere onderdelen.

Dhr AW Hendriks (Stadskanaal)
18/04/2016
10

Ze regelen alles prima.

Mevr. B. Drenth-Goos, (Musselkanaal)
13/04/2016
8

een 8 staat voor Goed, dat zegt genoeg. men doet zijn uiterste best bij de garage om zijn werk goed te doen. Dat lukt ook nog eens GOED.

Mw. Claudia Bodde (Stadskanaal)
13/04/2016
10

Zeer tevreden over afhandeling en sevice.

Dhr. G. Suk (Nieuw Buinen)
06/04/2016
10

ze doen precies wat ik van een dealer mag verwachten

Anoniem
30/03/2016
9

Uitstekend

mevr schrik bos (stadskanaal)
23/03/2016
10

onze Toyota aygo wordt met zorg behandeld een fijne garage om heen te gaan helemaal geweldig

Pomp (Gasselternijveenschemond )
10/03/2016
7

Meer info

Anoniem
02/03/2016
9

goede service, klantvriendelijk, vakbekwaam personeel.

f.kruize (stadskanaal)
24/02/2016
10

je wordt er altijd goed voorgelicht en goed geholpen

Anoniem
19/02/2016
9

we zijn zeer tevreden

M.Vos (Nieuw-Buinen)
17/02/2016
9

Het kan altijd beter

Anoniem
15/02/2016
10

De rekening was lager dan de offerte. Ik ben in iedergeval zeer tevreden over dit bedrijf.

Mevr. H.A ten Bruggencate (Sellingen)
04/02/2016
10

goede service altijd in een dag klaar en klantvriendelijk

Bert Van Der Pol (Amsterdam)
03/02/2016
10

Van nose to tail een perfecte uitleg, en een professionele behandeling en afwikkeling.

Dhr. W.G. Wubs (Stadskanaal)
08/01/2016
10

Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig en betrouwbaar

Dhr.G.Vlieghuis (Nieuw Buinen)
30/12/2015
6

Er zijn genoeg verbeter punten voor deze dealer en dan hoofdzakelijk een volwaardig garagebedrijf openen en niet zoals nu een uitgebreid servicepunt.

Dirk.de Vries (Nieuwe Pekela)
30/12/2015
10

omdat ik vriendelijk te woord ben ontvangen,en geholpen.

H.Migchels (Onstwedde)
29/12/2015
8

Een acht betekend goed. Ik hou niet van superlatieven.

H E Woering (Gasselternijveen)
25/11/2015
10

kort samen gevat alles in de puntjes

Kruiter .H (Stadskanaal)
25/11/2015
8

omdat ik tevreden ben

Sieberen Kooistra (Stadskanaal)
18/11/2015
10

Wij mijn vrouw en ik we zijn van af het begin de zaak in Stadskanaal geopend werd er altijd geweest. Het is nu even wennen nu mijn vrouw overleden is, want we waren altijd samen,
maar ik word daar altijd goed ontvangen. En ik hoop nog lang hier van gebruik te mogen maken.
Groeten Sieberen Kooistra

j.c.weges (stadskanaal)
12/11/2015
9

vriendelijke omgang
aangezien ik zelf A-technisch ben, toelichting v/d werkzaamheden naar volle tevredenheid
er wordt netjes gewerkt
garag opzich ziet er verzorgd uit

h.w.molema (gasselte)
11/11/2015
8

kon goeie zaken met hen doen

Janneke Dun (Stadskanaal)
04/11/2015
10

Klantvriendelijkheid, meedenken, overleg, netjes, punctueel is allemaal van toepassing op mijn garage. Ik ben een tevreden mens als het hier over gaat. Top.

B?
28/10/2015
9

Informatief, efficiënt, klantvriendelijk. Goede kwaliteit / prijs verhouding. Behulpzaam.

Mark Meijer (Stadskanaal )
30/09/2015
10

Altijd super gezellig en je wordt goed geholpen

Anoniem
28/09/2015
9

Prima service

Marinus van Leeuwen (Musselkanaal)
28/09/2015
9

ben tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en de uitleg.

F. Beswerda (Mussel.)
23/09/2015
9

Je wordt altijd voorkomend behandelt.

J.H.Specken (Borger)
23/09/2015
9

Medewerkers die vriendelijk zijn en verstand hebben van je auto goede uitleg geven als iets te vragen hebt.
Nooit geen onverwachtse dingen alles wordt van te voren gemeld is mocht er iets aan de hand zijn.
Ben dan ook zeer tevreden met deze garage .

tjipke schrik (stadskanaal)
23/09/2015
10

we zijn zeer goed te spreken over dit bedrijf, altijd vriendelijk en behandelen onze toyota corolla met veel zorg

Anoniem
11/09/2015
10

Zeer tevreden over ontvangst en hulp

Anoniem
11/09/2015
8

Technisch zeer hoog niveau, kunnen zeer goed voertuigen onderhouden.

Anoniem
11/09/2015
9

prima prijs/kwaliteit verhouding

Familie Jansema (Stadskanaal )
11/09/2015
10

Heel klantvriendelijk en duidelijk

R Havinga (Nieuw Buinen)
11/09/2015
8

Goede en vriendelijke behandeling. Juiste diagnose en gerepareerd.

Roelof Daniels (Nieuw-Buinen)
11/09/2015
8

constructiefout had eigenlijk opgelost moeten worden want als een toyota van bijna 11 jaar moeten worden gelast door condensaat van de airco is fout.

Anoniem
26/08/2015
9

Vriendelijk,snel,kundige monteurs,gewoon gezellig.

R.Hilverts (Stadskanaal)
24/08/2015
9

Houd zich aan de afspraak en heeft bekwame monteurs

Douwe (Nw Buinen)
13/08/2015
8

vriendelijk en goed

Wim Leeraar (Stadskanaal)
04/08/2015
10

er is correct gewerkt ik had op internet gezien wat de prijs was en dat kwam overeen

G. Kraaijkamp (Stadskanaal)
15/07/2015
10

Altijd een afspraak op een tijd , die mij schikt.
Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Telefoontje als er onverwachte werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. (is meestal bij het vorige bezoek al aangekondigd)
Koffie en krant en andere lectuur aanwezig in de wachtruimte.
"Schone" auto mee terug! En dit allemaal bij een Toyota van 13 jaar oud.

Anoniem
24/06/2015
10

Ik ben zeer tevreden

Anoniem
22/06/2015
9

zeer te vreden

frits kruize (stadskanaal)
17/06/2015
10

De service is uitstekend, de bediening is adequaat en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

G Meems (Ter apel)
17/06/2015
10

Alles verloopt naar wens. Kortom een prettig team

Harm Migchels (Onstwedde)
17/06/2015
8

Een meer uitbundig persoon zou wellicht een hogere waardering geven. Aangezien ik zulk een uitbundigheid mis, beperk ik mij tot een acht.

Antonia Meijer (Stadskanaal)
13/05/2015
10

ik kan niets negatiefs bedenken waardoor de beoordeling lager uit zou kunnen vallen!

Ben Wiersema (Stadskanaal)
13/05/2015
9

Voelt vertrouwd. Deskundig. Opgeruimde en goed onderhouden ruimtes. Luisteren. Doen hun best om het naar mij naar de zin te maken. Denken mee. Geven prima adviezen. Leveren kwaliteit.

F.J.P. van der Zwan (Stadskanaal)
13/05/2015
9

Alles wordt altijd tot volle tevredenheid gedaan en eventuele vragen worden volledig beantwoord.

Ben Wiersema (Stadskanaal)
06/05/2015
9

Voelt vertrouwd. Deskundig. Opgeruimde en goed onderhouden ruimtes. Luisteren. Doen hun best om het naar mij naar de zin te maken. Denken mee. Geven prima adviezen. Leveren kwaliteit.

Wim Kanters
29/04/2015
10

De omgang verloop zakelijk en plezierig

Pomp (Gasselternijveenschemond)
08/04/2015
8

Daar ik in het verleden zeer tevreden was. Alleen naar de laaste keer zeer teleurgesteld was na de service.

Joan Specken (Borger)
11/03/2015
9

Het is een dealer waar je prettig wordt ontvangen en kennis van zaken heeft en goede voorlichting geeft .Ook het onderhoudspersoneel geeft uitstekend advies en is te vertrouwen.

Dhr. F. Beswerda (Mussel)
25/02/2015
10

Vriendelijke medewerkers en correcte behandeling.

Mevr.van Kesteren (Ter Apelkanaal)
04/02/2015
10

Zeer tevreden.

R Havinga (Nieuw Buinen)
27/01/2015
8

Zeer goed te spreken over hun werkwijze en als ik een andere auto moet hebben zal ik eerst bij mijn dealer gaan kijken

Anoniem
14/01/2015
8

Wij zijn zeer goed en correct geholpen.

Anoniem
11/12/2014
10

Zeer tevreden
Klantvriendelijk

Ans Voortman (Stadskanaal)
03/12/2014
9

Ben zeer tevreden

Anoniem
02/12/2014
10

heel betrouwbaar en vriendelijk personeel gewoon perfect in elk geval naar onze menig.

ad stabel (tweede exloermond)
21/10/2014
10

klantvriendelijkheid-vakmanschap-komt afspraken altijd na

Anoniem
21/10/2014
10

gewoon omdat ze klantvriendelijk en behulpzaam zijn .En het bevalt ons gewoon heel goed

Anoniem
21/10/2014
8

Prima uitleg, duidelijk en vakbekwaam.

H.D.Drenth en B.L.M.Drenth-Goos (Musselkanaal)
20/10/2014
9

bij een 9 bedoel je dat de geleverde kwaliteit uitstekend is, bij een 10 is er niets meer te overtreffen.

Anoniem
16/10/2014
8

Tevreden met hoe alles gaat

Anoniem
15/10/2014
9

Goede service, vriendelijk en kundig personeel en vooraf grotendeels weten wat de kosten ongeveer zijn. Keurig net bedrijf!!

Anoniem
13/10/2014
8

gewoon goed

Anoniem
08/10/2014
8

Goede voorlichting netjes ontvangen goede uitleg wat er moest gebeuren.

Anoniem
08/10/2014
8

goede servise

Anoniem
07/10/2014
8

Voldoet aan mijn verwachtingen van een goede en betrouwbare dealer die klant vriendelijkheid ook in de praktijk waar maakt.

F KRUIZE (STADSKANAAL)
03/10/2014
10

JE WORD ER NOG ALS MENS BEHANDELD EN DE SERVECE ISHEEL GOED

valk g.c. (stadskanaal)
30/09/2014
8

tot nu toe corect uitgevoerde onderhoud - en reparatie.

Anoniem
19/09/2014
9

deze mensen zijn voorkomend, vriendelijk en geven eerlijke voorlichting en toch zakelijk

Anoniem
19/09/2014
8

tevreden zover ik het kan bekijken

Anoniem
10/09/2014
8

prima geholpen en klantvriendelijk

Anoniem
09/09/2014
8

algemene indruk is goed, netjes in de werkplaats, extra werk in overleg vooraf.

B. Wiersema (Stadskanaal)
03/09/2014
9

Klantvriendelijk, deskundig, meedenken, prijs: kwaliteit is prima

Jan Hofman (Stadskanaal)
02/09/2014
8

9 eerlijk en oprecht.

Anoniem
27/08/2014
10

alles is goed geregeld en tip top in orde

Anoniem
27/08/2014
9

Geeft een goed en zeker gevoel

Anoniem
21/08/2014
9

Nette, snelle, schappelijke en vriendelijke service!

F.Struijf (Musselkanaal)
13/08/2014
9

Goed werk en niet moeilijk doen om even de wagen van mijn werk op te halen servicebeurt te geven en weer terug te zetten.

Anoniem
12/08/2014
8

Omdat het goed en snel klaar was.

Anoniem
05/08/2014
10

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Mevr. Kraaijkamp-Twickler (Stadskanaal)
22/07/2014
10

Prima afspraken, goed werk, vriendelijke medewerkers en altijd een duidelijk antwoord op mijn vragen.

Anoniem
10/07/2014
8

Goede service en vriendelijk personeel

Anoniem
26/06/2014
8

Goede voorlichting en afspraken gemaakt.

Anoniem
26/06/2014
9

goede communicatie en personeel

Stutvoet (Stadskanaal)
26/06/2014
8

Goede voorlichting, vriendelijk

Jan Bolmer (Musselkanaal)
11/06/2014
9

gewoon goed.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.